Leden-informatie

Leden-informatie

Veelgestelde vragen worden op deze pagina beantwoord.
Staat uw vraag er niet bij? Kijk dan op de contactpagina voor mailadressen.

Over MKK-lidmaatschap

– Wanneer mag mijn kind bij het Meuleveld Kinderkoor?
In het eerste trimester van groep 5 krijgen alle kinderen van De Twister en De Weisterbeek de gelegenheid om zich aan te melden als lid.

– Is het mogelijk om nog lid te worden als je in groep 6, 7 of 8 zit?
Ja hoor, dat kan. Er zijn twee instapmomenten: aan het begin van elk schooljaar en rond 1 januari. Neem gerust even contact op met Jacqueline (zie contactpagina)

– Wat kost lidmaatschap?
Voor elk eerste kind per gezin betaal je € 12,50= per jaar. Voor elk volgende kind € 7,50=
U ontvangt hiervoor een factuur.

– Waarom kost het geld om lid te zijn van het koor?
Dit is onder andere om een deel van de kosten te dekken. De kleding, de klappertjes en de dirigent, en daarnaast zijn er nog allerlei bijkomende kosten.

Over MKK-optredens

– Ik kan niet meedoen aan een optreden, waar kan ik me afmelden?
Dat kan door dit op de laatste repetitie voorafgaand aan het optreden op een briefje te melden bij Jacqueline, of door haar een mailtje te sturen (zie contactpagina).

– Mijn kind is ziek en vandaag is er een optreden. Hoe kan ik laten weten dat mijn kind niet mee kan zingen?
Geef het even door aan een ander koorlid zodat hij of zij het even kan melden aan Jacqueline voor aanvang van het optreden.

– Mijn moeder wil graag helpen, bijvoorbeeld bij een optreden. Wat kan ze doen?
Fijn! We kunnen best vaak hulp gebruiken. Kijk maar eens in het ouders-blok op de kalender, of neem contact op met een van de bestuursleden(zie contactpagina).

 

Shirtjes

Over kleding en klappertje

– Mijn klappertje is kapot. Wat moet ik doen?
Het eerste klappertje krijg je van school en hoort bij je lidmaatschap. Als het klappertje kapot is, of zoekgeraakt, dan kun je een nieuw klappertje kopen voor € 5,=

– Moet ik zelf nog iets aanschaffen?
Ja, we verwachten van alle leden dat ze voor onder het rode koorshirt twee witte T-shirts met ronde hals aanschaffen: eentje met korte mouwen voor in de zomertijd en eentje met lange mouwen voor als het kouder wordt.

– Ik ga van het koor af. Wat doe ik met mijn klappertje?
Als je op het einde van groep 8 stopt dan mag je de klapper houden. Stop je eerder dan kun je de klapper inleveren bij Jacqueline na de laatste repetitie of meegeven aan een ander koorlid.

Over Dropbox

Om de liedjes thuis ook lekker te kunnen zingen heeft Jacqueline een MKK-Dropbox-account aangemaakt. Het zijn namelijk zoveel liedjes dat ze niet allemaal op deze website passen. Op Dropbox kun je de liedjes, karaokes en teksten vinden. Je kan de liedjes van daaruit kopiëren naar je computer, maar haal ze er niet af want dan staan ze er ook voor andere leerlingen niet meer op.
Vragen over hoe Dropbox werkt? Stuur een mailtje aan Jacqueline (zie contactpagina).

Advertentie