Kids in Music

Logo KiM3 kleur

Het ‘Meuleveld Kinderkoor’ bracht begin april voor de derde keer een grote muzikale productie op de planken. Onder leiding van Jacqueline Fijnaut en begeleid door een live band brachten ze een twintigtal liedjes ten gehore onder de naam

Kids in Music 3!

De jongste leerlingen van de Twister voerden dansjes uit bij een aantal liedjes en de band was voor deze gelegenheid geformeerd uit ouders, vrienden en  (oud-) leerkrachten van De Twister. Het was het eerste optreden van het koor in het nieuwe schoolgebouw van de Twister, als afsluiting van de officiële openingsweek.

Deze productie werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsors, en daar zijn we hen erg dankbaar voor!

Foto & Film
Er zijn video-opnamen en professionele foto’s gemaakt. De DVD en foto-CD zijn als set te bestellen voor € 12,50. Stuur hiervoor een mail aan Anita Craenmehr via PenningmeesterMKK@gmail.com. Zet in de mail de volgende gegevens:
– naam & adres
– naam & groep van het oudste kind, òf de tekst ‘Huiskamer van de Wijk’
Maak vervolgens het verschuldigde bedrag (€ 12,50 per set) over naar rekeningnummer  NL51 RABO 0168 4255 72 t.n.v. Meuleveld Kinderkoor. Zet in de omschrijving de voor- en achternaam van het kind, òf de naam & adres zoals in de mail met de tekst ‘Huis van de Wijk’.
Als de sets klaar zijn worden ze via de kinderen mee naar huis gegeven. Heb je aangegeven de set in het Huis van de Wijk op te willen halen dan ontvang je een mail als de set klaar ligt. Neem de uitgeprinte mail mee bij het ophalen.

Hartelijk dank!

De eerste kiekjes zijn wel al in online fotoalbums te bekijken in twee delen: deel 1 van vrijdag 1 en zaterdag 2 april, de voorbereidingen, de Try Out en de zaterdagavond-voorstelling:

IMG_5632

En deel 2, de foto’s van zondag, van ontbijt tot avondmaaltijd 🙂
IMG_5765

Advertentie